Canselasr Kızım bugün 13 aylık oldu emekliyo koltuktan tutunup kalkıyor elinden tutunca da adım atıyor yürüme arkadaşı aldık korkuyor yürümeye dair bişey yok ama
2prensannesi03 Canselasr Yürür canım Allah’ın izniyle 🥰 Çoğu şeyi atlatmış şimdi ayakta durmaya çalıştır sonrada adım attirmaya çalış canım 🌺 Benimkiler erkenci bu konuda büyük 9 buçuk küçük 10 ay 10 günlük yürüdüler
saripitircik 8.aydan beri tutunarak gidiyordu ama cesareti yoktu 11 buçuk aylıkken bi anda saldı kendini yürümeye başladı öncesinde iki üç adım atıp düşüyordu
Canselasr 2prensannesi03 adım atıyor elimden tutunca hatta asla oturmak istemiyor sürekli elimden tutsunlar yüreyeyim derdinde ama koltuklardan tutunup bile yan yan yürümüyo
Deletedmom_62 Canselasr 12 ay 25 günlük bizimki de aynısı bakalım bekliyoruz 1 aya yürürler inslalaj😊
Ucansupurge Canselasr 8. ayda tutunup yurumeye basladi yurume arkadasi aldım onunla baya baya kosuyordu 🤣 11 de birden ellerini birakip yurumeye basladi. Zaman tani kendine guveni geldiginde elbet yürüyecek 🤗 hem bu zamanlarin tadini cikar yurudugunde isler degisiyor😀
2prensannesi03 Canselasr Emir gelmemiştir canım 🥰 Rabbimden emir gelince bi güzel yürür minik. 🤗 Sen bile şaşırırsın nasıl biranda oldu diye 😍