kizlarimbenimherseyim Merhaba benim 3 sezeryanim 3 de başıma gecmeyen mantar geldi krem felan kullaniyorum bi süre sonra geçiyor yine geri geliyor bide kokulu nasıl kurtuldunuz mantar enfeksiyon olup yardım edin
Seda_korkmaz06 kizlarimbenimherseyim bemde şurada bekleyim daha önce 1 kez olmuştum krem fitil iyi geldi ama bu kez krem fitil işe yaramadı tekrardan kadın doğuma gidecem mecburen ama sezeryan doğumla bi alakası yok bu mantar enfeksiyonunun.
kizlarimbenimherseyim Seda_korkmaz06 kışın doğum yaptım ben bebekle yanliz olunca sık sık duş alamadım aldigim zaman da tam kurulamamisim ondan olmuş o gündür geçmiyor geri geliyor cildiye doktoru yağ eritmen lazım çok yemek yeme dedi e bakması gereken bebek var aç kalınca halsizlik oluyor ne yapacam bilmiyorum yani
Seda_korkmaz06 kizlarimbenimherseyim ilk defa duyuyorum kiloya bağlı olduğunu benim teyzelerim 50 kilo onlarda da var bu sorun bence en iyisi kadın doğum bilir ben kadın doğuma randevu bulursam gidecem cildiyenin alanı değil ki.
kizlarimbenimherseyim Seda_korkmaz06 mantara cildiye bakıyor kendi yaptığım doktoruma ilk görünce gitmiştim doktor dikişler iyileşmiş benlik birsey yok demişti
Seda_korkmaz06 kizlarimbenimherseyim ben bugünde gittim kadın doğum baktı tâbi sizin başka bölgedeyse mantar onu bilemem
Seda_korkmaz06 kizlarimbenimherseyim aa aynı yer değil benim genital bölgede o yüzden alttan muayene etti ve mantar dedi krem fitil hap verdi