boncukannesi123 Uyguladığınız ya da önerebilecğeiniz Gün içerisinde terletmiyor kötü kokutmuyor kıyafetlerime çıkmıyor dediğiniz rollon varmı
ZeynepAda11 boncukannesi123 Rolonların hepsi beş para etmek deotak krem al internetten tek çözüm asla ter kokutmuyor
Khaleesiii boncukannesi123 https://ty.gl/jhhmoel8gn biraz beyaz kalıntı oluyor ama onun için değer 😅 kullandılarım arasında en iyi bu
Melek3452 boncukannesi123 dilan polati takip ediyosaniz, yada biliyosaniz, onun rolonu var Ben cok memnunum, tavsiye ederim
PeekaBoo_ boncukannesi123 terlemeyi önleyen rollonlar maalesef alüminyum içeriyor bu yüzden de kanser başta olmak üzere çok fazla soruna sebep veriyor. Deotak kremi ben denedim ama fayda olmadı aksine yapış yapış yağ gibi bir şey bulaştığı kıyafetlerden de çıkmadı nefret ettim. Koltuk altı temizlemek için ürünler çıkmış bir onları araştırıp öyle bir şey denemeyi düşünüyorum size de fikir olsun
Neslhnt Rexona stick roll on. Tek gecerim. Ne koku ne islanma hicbiri olmuyor. İslanma kisiden kiseye degisebilir ama koku asla yapmiyor. Ucu sabun gibi, uzun omurlu
piremsesssannesi boncukannesi123 bende burda okudum biri yazmış deotak krem diye aldım resmen bir mucize doğum sonrası kendimden nefret etmeye başlamıştım hayatımda hiç ter kokmayan ben ne biçim kokmaya başlamıştım şimdi duş sonrası sürüyorum hiç bir şekilde koku vs kalmıyor efsane bir ürün