1gulceninannesi saribez “Herkesin yeri de boşluğu da ayrıdır bu hayatta… Kimsenin boşluğunu kapatamazsın bu küçücük bedenin ve ruhunla…kendin ol mutlu bir çocuk ol…”
Kzmoglum saribez sakın ilk gördüğün tanıdığın seviyorum sandığın adamla erken yaşta evlenme 26 27 yaşına gel oku meslek sahibi ol ve öyle evlen . Şimdi 11 yaşında kızım var her fırsatta okuması için güçlü birey olması için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazirim
Birdunyabircennetannesi saribez Ağlamaktan bir şey diyemezdim Ne güçlüymüşsün be sen derdim tek heralde
socialmomy En çok babana sarıl. Kokusunu içine çek öp. Kucağında inme. Bol bol da fotoğraf çekil Çünkü zamanınız çok kısa Geriye hep güzel anıların kalsın … derdim
Seross10 saribez Çocukluğun anne babadan ayrı geçti ama evlatların seninle anne sıcağıyla büyüyor hiç merak etme
karamuratbenim Bu soru beni kırk yerimden bıçakladı… sadece durup baktım soruya ve bir cevap bulamadım malesef
kizim679 Hayal ettiğimiz zamanlari yaşayacağız . Ama sabırlı ol ve her kız çocuğu gibi babanı sev babanin sözünden ilerle . Evlenip yuva kuracağız ve kızımız olacak hayal ettiğimiz den daha güzel….
Aysimaa0110 saribez keşke doğmasaydın derdim bir çocukluğunu yaşayamadın hiç bişeyi haketmedin ama yine de güçlüsün derdim
asilbabymom Ağladık dustuk kalktik ve yürümeye devam ettik. Hayal ettiğimiz gibi emek vererek biz seninle çok güçlüyüz, bilgiliyiz akıllıyız ve güzeliz.. Başardık geliştirdik, hak ettik mücadeleye devam. 👑🫶🏼
kubraacar saribez “ Sen normal bir çocuksun. Seni seviyorum. Bir çocuk nasıl olması gerekiyorsa öylesin. Değerlisin. Diğer kızlardan ya da çocuklardan farklı ve kötü değilsin. ” derdim ve sarılırdım.
Lkjhgfdsa saribez hayatta en çok ailene güvenme seni hayatta hep geriye çeken ve seni ilk bırakanlar hep onlar olacak