oglumubeklerken motherofLeyla gardrops hesabım var neseberkaygoktug olarak aratirsaniz çıkacaktır. Benim oğlum var ama eşofmanları falan var uygulamada evde gydirmelik belki işinize yarar
motherofLeyla Asel041 evet baktım gerçekten güzel ve uygun şeyler var bazı beğendiklerimin bedeni yok ama benim kızım 6.ayına girecek beğendiklerim 1 yaştan başlıyor ama olsun ben kaydettim yinede 1 yaşına gelincede alırım :)
KonuMankeni motherofLeyla @onegirlonemom dolap hesabım.. yarın yeğenimin küçülmüşlerini ekleyeceğim isterseniz bir bakın, çoğu sıfır ayarında.
motherofLeyla KonuMankeni dolabınızı inceledim ama bizim bedene uygun pek birşey yok :( ama yinede yüklerseniz yarında bakarım
Asel041 motherofLeyla ikili takımlar 100 lira pelus tulum 200 lira pelis tulumba bende aldm 2 tane gerçekten çok güzel isitiyor
Hulyaaa Melikekarakoc94 merhaba kanz üç yaş mont var elimde dilerseniz bakabilirsiniz dolap hesabıma ☺️
oglumubeklerken Melikekarakoc94 yok benim oğlum henüz 21 aylık elimde sadece 9 12 Ay mont var gecen kış kullandığı.