Ceycey001 Snnr valla biz dogdugundan beri meme mama gidiyoruz Bende alerjiden süphelendim doktor bi türlü sevk acmadı hemen alerjiyi kondurma deyip durdu Neymis doyuyoki kaka yapıyondeyipmduruyo buaym baska doktora götğrcem
Queensmom Snnr benim bebeğim de ilk 3 ay mamayı bitirir bitirmez yapıyordu, sonra yavaş yavaş yapmamaya başladı. Sadece mama mı alıyor canım yoksa süt de var mı?
sedaozan Snnr oğlumda öyleydi bi ara hem meme hem mama yerdi. Özellikle her mamadan sonra direkt kaka yapardı sonra düzeldi. Bazı dönemlerde oluyor bence bu tür şeyler
Queensmom Snnr yanlış anlamayın sorma sebebim, ilk 3 ay doğru düzgün sütüm yoktu mamayı çok veriyordum ben. O zaman hemen kala yapıyordu yer yemez. Sütüm artınca azaldı, yani sadece mamayken benim kızımda da öyleydi🤷♀️
Betulsark Bizimde şu an her mamadan sonra yarım saat içinde kaka yapiyor bazen günde 4-5 kere bazende 1 kere ve aşırı sulu oluyor ishal mi değil mi anlamasi güç ek gıdaya başladık ve bazı seylere alerjisi çıktı ama doktor bi türlü test yaptırmıyor iki tane farklı doktora gittik özel ve devlet ikiside yaptırmaya gerek yok dedi foto gösterdim sende verme dediler
Feda Bence kaka yapması bağırsaklarının düzenli çalıştığının göstergesidir. Yani ben en azından öyle düşünüyorum. Aksine kabız olmasını dert ederdim ben olsam. Altı aya kadar meme ve mama götürdüm sütüm asla olmadı ve aktı aydan sonra da bitti ek gıda ve bir buçuk yaşına kadar mama ile devam ettim. Çok şükür bebeğimde bir sorun olmadı. Kilosunu da çok dert etmedim çünkü bayağı hareketli bir bebek. Tabiki siz güzel anneler bebeğiniz için en iyiyi en doğruyu bilirsiniz ama kaka rengi ek gıdaya dek cıvık ve sarımsı olur. Eğer böyle ise sağlığı da yerinde ise dert etmeyin ☺️