Asyaveannesi04 Bbcrrr ilk hafta zor olucak ama alışıyorsunuz 😊 bebeğim 4.5 ayllıkken başladım 21 aylık olucak şimdi iyiki erkenden başlamışım diyorum bana da çok iyi geldi, işimde yakın zaten eve hafta sonraları da tatil
Ysgl26 Bbcrrr ben başladım 3 hafta önce.oğlum 15 aylık. Bana da ona da o kadr iyi geldi ki. Çok özlemişim çalışmayı kendime vakit ayırmayı. Hiç te zorlanmadık aksine artık daha kalşteli vakit geçiriyorux
Mysmrtfrt Asyaveannesi04 dur birazdan anlamadan dinlemeden küçücük çocuğu nasıl bıraktın diye gelirler ben 7aylık bebeğimi bakıcıya bırakacağım diye yargılanmıştım da burda😂
Bbcrrr Asyaveannesi04 ya hep öyle diyorlar benden önce başlayan arkadaşlarımda, zaten onu bırakıp gideceğim diye içim gidiyor ama bir yandan da hayatımın devam etmesi gerekiyordu…
Bbcrrr Mysmrtfrt djjdkdkd Allah seni ya, benim bebem de 6 aylık şimdi demesinler ücretsiz izin niye kullanmıyorsun diye 🤣🤣🤣
Bbcrrr Ysgl26 çalışmayı bende özledim gerçekten, umarım bizde öyle oluruz ama oğluşumla vakit geçirmekte çok güzelmiş ya 🥹
Mysmrtfrt Bbcrrr valla bana dediler sana da derler uzun uzun sebepleri yazdım sonra anladılar 😂😂 ayrıca da biliyorum çok üzgünsün ama inan alışılıyor ben bir haftada alıştım bugün hiç ağlamadım geçen hafta okulda fotolarına bakıp bakıp ağlıyordum 😂