Bsraa0809 Bebeğim 10 günlük, bugün elinden kan aldılar hormonlarına ve sarılığına bakmak için. Tsh değeri 10 çıkmış korkuyorum kötü bir durum değildir inşallah, başına gelen var mı acaba sonradan düşüyor mu değer?
Bebetonunannesi16 Bsraa0809 biz her ay bazen 2ayda bür üniversite hastanesinde kan verip baktırıyoruz ve ilaçta verdiler doğduğunda 15günlükken farkedldi topuk kanından şuan 11aylık ilaça devam ama korkma ilaç kullanınca bi etkisi bü zararı yok gelişimi gayet iyi
Emineduha Sizde var mıydı siz ilaç kullanıyorsanız sizden ona geçtiği için geçiyor bende öyle bişey yaşamıştım çünkü
Emineduha Bsraa0809 evet ben ilaç kullanıyordum sütümden ona geçti ve bidahaki kontrlede temiz çıkmıştı
Bsraa0809 Omerinanne 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demişti bekliyorum tekrar kontrole gideceğiz, inşallah düşmüştür 🤲🏻 sizede büyük ihtimalle tekrar kontrole gelin derler
Busra0211 Doğduğunda 11.9 çıkmıştı tsh değeri. Aynı zamanda sarılık da vardı. Sonra ki testte 7,2 ye düşmüştü. Doktorumuz normal olduğunu söylemişti. Korkmayın sizin de düşer inşallah. Sarılık etkiliyor diye okumuştum bi yerde.
endoplazmikretikulumiste Yenidoğan tsh yüksekliği diye bişey var zamanla geçiyor çoğu vaka takip edilecek muhtemelen her ay gidip kan vereceksiniz sanıyorum