designermoms Melike-emirasaf benim bebeğim 37+0da doğdu zaman olarak prematüre değil ama 2070 gr doğdu kilosu prematüre sayılıyordu😂
Seymatotan Melike-emirasaf 36+3 de 2760 gram olarak doğdu 3 gün içinde 300 gram verdi 1 aylık kontrolünde 4 kiloydu şuanda 44 günlüğüz
Femme1 Melike-emirasaf 35+4 de 2700 olarak doğduk 5 gün kaldı kuvoz de dün 3 aylık kontrolünde 6400 olmuştu bebegim
Melike-emirasaf designermoms masallah zaten 37 den 1 gün önce doğur yine prematüre diyorlar benim oğlum 1200 gram doğdu gerçekten prematüre 😂
designermoms Melike-emirasaf evet doktorum da o yüzden o gün aldı Maşallah topladı mı sizinki genelde zayıf doğunca hemen toplr diyorlar 😂
Melike-emirasaf designermoms evet ya. Ama hep sınırda düzelirmiş bir yaşından sonra gıttıgım her doktor öyle dedi bazen zayıf doğanlar zayıf büyüyorlar bende zayıfım bebemde sanırım zayıf olucak 😌
gly57 Melike-emirasaf 2 aylık olana kadar emzirdim anca 3.500 oldu zaten mama vermeye karar vermiştim doktor ver diyince mamaya geçtik. keçi sütlü golden goat kullandık yaramadı. evolvia kullanıyoruz o çok iyi geldi kızıma.
defnemira1 Melike-emirasaf benimki 33+6 haftalik dogdu 2370 8 gun kuvezde kaldi 2300 ile çıktı 1 aylikken 3370 olmuştu