Mehmetselim Kızlar doğum paranız PTT ye ne kadar sürede yatti ilk çocukta 2 hafta içinde yatmıştı başvuru vs yapmadan bunda 1 ay olacak nerdeyse daha yatmamış sizinki nasıl oldu
yusuf11 Mehmetselim benim toplam 3 ayda yatirdilar bebegim 1 bucuk aylikken yarisi diger yarisini da 3 .ayinda ama ppt ye degil hesapima yatmisti
Mehmetselim Iremnurr_mms_34 doğum parası için başvuru gerekmiyordu demi direk PTT yatiyor otomatik birde süt parası başvurusu nasıl oluyir onu hiç almadım eşim sogortali benim sigortam fialn yok eşler mi başvuru yapıyor
maygirl Mehmetselim bnm.raporum 2 parca olarak girildi ilk odeme 1.5 ay sonra yatti kalan odemesi rapor tamamen bittikten 2 hafta sonra bitti muhasebenin raporu ne sekilse girdigide onemli. Mehmetselim
Metehand Mehmetselim benim yarısı doğum yapınca bi hafta içinde yattı diğer yarısıda rapor tarihi dolunca o haftaiçi yattı
HuysuzKelebek Bende 2 parça şeklinde aldım e devletten banka hesabı seçiyorsun otomotik hesabına yatıyor PTT gitmeye gerek kalmıyor ben tanımladım direk bankama düştü ama 2 ayı geçmemiştir almam
Iremnurr_mms_34 Mehmetselim başvurmuyorsun direk PTT yatıyor doğum parası da süt parasıda babaya yatıyor dediler 6 ay oldu yatmadı onuda başvurmuyorsun direk yatıyor dediler
Arzumirac38 Mehmetselim bir ayı buluyor birde parça parça yatıyor her ayın ilk haftası yatar e devletten rapor diye yaz irdan takip edebilirsin