Mertpasa1 6,5 aylık olana kadar kucakta zıplayarak koşarak bebek arabasında kışın ortasında cam açık battaniyeye sarılı ve daha sayamadıgım bin türlü şekilde zorla uyuttum her uyutma saati hep inatlaştık 6,5 aydan sonra inatlaşmalar devam etti ama en azından zıplamayı koşmayı bıraktık. Şuan 1 yasında babaya iyi geceler bay bay yapıp uyuyoruz diyorum bay bay yapıp odaya gidiyoruz emzigi alıyor yat sırtını seveyim diyorum bazen yatıyor bazen kucagımı istiyor bende kucagıma alıyorum basını omzuma yaslayıp saçımla oynayarak uyuyor. Uyku egitmenliği işi de iyice ticarete döndü bence. Yani uyku konusunda herkes ciddi problem yasadıgımızı söylüyordu zombi gibiydik eşimle sinirlerimiz de yıpranıyordu ama hiç uyku egitimi düşünmedik genel de onu anlamaya calıstık atak dönemi mi diş mi ufakken gaz mı yeni bi şey ögrendi onun merakı mı yeni oyuncak aldık yeterince oynayıp hevesini almadıgından mı dısarıda çok vakit geçirdik yorgunluk mu gibi gibi yorumlayıp konusarak anlamaya calısarak ilerledik böylece bizde en az sinir stres hasarıyla atlatmış oluyoruz