Monap Yuzumun sag tarafinda uyusma ve karincalanma basladi 2 saat once , yasayan varmi, gecmiyor. Dudaklarima kadar iniyor uyusma
Deletedmom_72 Monap Diştendir yüzde 80 kardeşim yaşadı geçen aynısını.Dolgu çürük vs var mı o tarafta
aysenurkerem Monap gözünüzü kıpabiliypr musunuz ? Yada kaşlarınız eşit şekilde kalkıyor mu ? Bunlara bakın aynaya karşı öpücük atıypr gibi dudaklarınızı büzün sağ taraf nasıl duruyor. Bende yüz felci geçirdim kendi kendimi muayene edip doktora gittim
Saripapatyaannesi34 Monap aurali migren geçiriyor olabilirsiniz basınız agriyo mu? Çok kötüdür ben aurali migren hastasıyım maalesef önce gözümde ışıklar çakar sonra yüzümün sağ tarafı karincalanir burnum dudaklarım en son dilim ve boğazım sonra elime iner sonra tamamen geçer ve müthiş bir baş ağrısı başlar Bir daha olursa takip edin nörolojiye gidin derim aksatmaya gelmez hayat kalitenizi düşürür inşallah degilsinizdir
bebedoormom4 Monap cnm yüz felci olabilir korkutmak istemem ama ıslık çalabiliyor musun polis gibi cümleleri söyleyebiliyor musun , ve burnunu kaşını hareket ettrebiliyormusun ? Bende geçirdim daha önce ama belki başka birdeyse olabilir
motherthea Monap zaman geçmiş ama şuan aynı durumu yaşıyorum eşim psikolojik diyor sürekli ağlama modundauım babamı kaybettim ama ben korkuyorum sizin geçti mi ne kadar sürdü
Momalpa motherthea benim öyle oldu şuan önce uyuşukluk başladı sonra ağrı ve yüzümün sağ tarafı komple şişti hastaneye gittim mr çekildi sünizitmiş çok kötü ağrısı var
motherthea Momalpa biz ailecek influenza olduk soğuk algınlığı geçiriyorum kulaklarım duymuyor bile baya korkuyor insan ama felç mi diye geçmiş olsun :(