mehmet_akifos Seda_Hira bende şurda durayim şimdi bir arkadas bebeğini mama ile beslendiğini mama İn bebeğine çok kilo aldırsığını yazmıs markayı sordum ogrenirsem sizede soylerim
deryata Seda_Hira atak dönemlerinde bası bebekler çok yer bazıları istemez. Belki sizinki istiyordur yemeği. Hipp mama kullanıyorum gayet iyi kilosu oğlumun tavsiye ederim.
Defne_cicegim Seda_Hira tatlım hipp öneririm bende minnosuma kullanıyorum meme ve mama gidiyoruz hemde probiyotikli çok memnun kalırsın eğer çok zayıfsa çabuk toparlaması içinde aptamil düşünebilirsin 🤗
Deletedmom133 Seda_Hira bebek sürekli emer zaten ac olmasıyla ilgisi yok ta benimki de sınırda doktor ver falan demedi 5 ay 6300 kilomuz anne sutu yeterli devan et dedi siz bilirsiniz
Deletedmom133 Seda_Hira bence doktoru dinle ver derse ver bebek bu sonuçta kiloyu ne yapacak sağlıklı olduktan sonra zaten ek gıdaya ne kaldı ki
Deletedmom133 Elif33 anladım canım benim ki o kadar değil 5 ayligiz ama 🤣bende sma düşünüyorum bakalım 1 ayımız var
Seda_Hira Deletedmom133 Allah’a şükür sağlıklı ama sürekli emmek istiyor süt kalmıyor o yüzden acaba doymuyor mu diyorum. Bide atak dönemi olunca iştahı iyice açıldı
Elif33 Deletedmom133 sma cok güzel 2 aydır kullanıyorum anne sütüyle birlikde veriordum sütüm kesilince mecbur sma tek kullanıyorum
Deletedmom133 Seda_Hira benim kide sürekli emmek istiyor tek bildikleri şey o ac değildir dediigm gibi doktora sor istersen