Gamze225 Merhaba güzel anneler bebeğim 1 yaşında artık yavaş yavaş mamayı kesmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ya da şu an değil başka zaman mı yapmam gerekiyor
Elisarli Gamze225 benimde bebeğim 1 yaşında aynı şeyi bende merak ediyorum gün içerisinde evde yeterli yiyebileceği besin varsa onları yediriyorum mamayı sadece uyutmadan önce veriyorum uyutmadan önce gaz yaparsa veya tok tutmazsa diye mama vermek mantıklı geliyor. Acaba mama yerine ne verebilirim
Gamze225 Gamze225 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gün içerisinde yeterli bir şekilde besleniyor mu yemek yeme isteği var mı
gkbyza Gamze225 kesilmesi gereken bir dönem olduğunu bilmiyordum ben, 11 aylığız suan, yaklaşık 3 aydır vermiyorum
A2B4 Gamze225 Canım kolay kolay bırakmaz biz gece ful uyku yapıoz artık uyuyor şükür.gündüz 2 tane verioz.16 aylık birden kesme azaltarak kes
almananne Merhaba, kızımda 1 yaşında sadece gece veriyordum ben, bugün kontrolümüz vardı doktorumuz o zaman su versen daha iyi olur diş sağlığı açısından dedi.
Gamze225 Elisarli ya benim kızım çok yemeğe düşkün değil ama mamayı seviyorum ama içmek istiyor nasıl yapacağımı bilemiyorum ama yerine süt mü versek onu da bilmiyorum
gkbyza Gamze225 ben zaten 9.5 aylıktan beri düzgün kahvaltı yaptırabiliyorum yumurta alerjisi vardı şuan geçti. İlk zamanlar bebe bisküvisi muz pekmez peynir vs. Yediriyordum. Öğlenleri genelde meyve veya meyveli yoğurt veriyordum. Akşamları da çorba içiriyordum makarnalütfen markasının karışık sebze çorbalarını çok severek içti kendim de yapıyordum. Son 1 aydır her şeyi yemeye başladı yani azar azar tattırarak başladım kase kase içmiyor çorbaları ama en azından 1 kase veya 4-5 kaşık yemek yiyor 🥱 onun dışında emziriyorum istediği sürece. Gece emzirmesi de yapıyorum hala çünkü 2-3 kez uyanıyor uyumuyor onu bi düzene sokamadık 😮💨
gkbyza Gamze225 kendi yediğim yemeklerden de yediriyorum ilk zamanlar ayırıyordum ama şimdi aynı tencerede pişirip yediriyorum. Eğer çok baharatlı yemekler ise ayırıyorum baharatını sonra atıyorum
gamzes-26 Kizıma 1 yaşından sonra sasece yatarken vermeye başladım daha sonra akşam yemeğini iyi yerse vermemeye başladım 1.5 yaşında kestik sayılır akşam yemezse evde olmazsak gibi durumlarda verdim ara ara
deli_bir_hatun Gamze225 10 aylık kızım 9 aylık olunca içmemeye başladı bende yemek veriyorum günde bir kere inek sütü yoğurt yani herşeyi veriyorum mamayı kendi kesti aslında azaltarak