Bebegim_0406 Oğlumun çişinde azalma var 3 4 günden beri normalde dolu dolu olurdu bezi. 5 ay 23 günlük neden olabilir ki acaba bu azalma
Arascyln Bebegim_0406 bizde de vardivardı gece de gündüz de az yapıyordu götürdüm doktora herseyine bakıldı çok şükür bisi çıkmadi yazdı ama çok terliyodu bol su ver dedi doktor. O şekilde gecti
Bebegim_0406 Arascyln evet bizde de çok terleme oluyor geceleri su da veriyorum hergun ama inşallah önemli birşey değildir . Yorumunuz için teşekkürler
ayazasaf Canım merhaba bizde bikaç gün yaşadık onu sabaha kadar kuru kaldığı oldu ben su verdim doktorda sorun görmedi 4 ay 5 günlük oğlum mamasınıda eksiksiz içiriyorum çişi düzeldi belki beslenmesi yetersiz gelebiliyordur takip et suda ver
Arascyln Bebegim_0406 korkmayın bi cikmaz inşallah su verdiğim gün akşamına düzeldi 4 aylıktı birde su veriodum ama yetrsiz kaliodu heralde biraz çoğaltın suyu takip edin.anne sütü alıodu sadece kilo alimi iyiydi doymuyo ondan desem yani susuz kaldığı için oluyomus
AselRuveydam_12 Salyası falan da çoksa tükürüğü falan öylede atıyor olabilir doymama gibi bi durum değildir diye düşünüyorum
Bebegim_0406 AselRuveydam_12 evet salya ve terlemesi çok oluyo ondan da olabilir inşallah o yüzdendir
Bebegim_0406 @ayazasaf benimki de sürekli emiyor . Suda veriyorum inşallah düzelir. rabbim cümlemizin yavrusuna sağlık sıhhat versin . Teşekkürler