snssnm Kızlar hünkar beğendi yapacağım yanına prinç pilavı çoban salata düşünüyorum çorba ne yapsam kararsızım sizler neler yapacaksınız ?
aysecikm snssnm valla hayat çok pahalı hergun ne yemek yapsam diye düşünmekten bıktım bı kilo et olmuş 500 lira basit yemekler bile çok pahalıya geliyor disardan yemek daha mantıklı geliyor bana bazen hem daha uygun hem bulaşık derdi yok ama tabi sağlıksız
dikkatbebekvar aysecikm daha uyguna gelmiyor bence artık esimle ikimize yemek söylesem 300 tl den asagı değil ama 300 tl ye bi kilo kıyma alsam bize bir ay gidiyor. ☺️
snssnm aysecikm size katılıyorum ne yapacağız bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin her halimize şükür olsun
snssnm Beyninizikullanmakucretsizdir afiyet olsun prinç pilavını tekrar ısıtmayın diyorlar ben günlük yapmaya çalışıyorum
Ozra snssnm göce çorbası pide mercimek köftesi🧚🏻♀️ Çayada misafirlerim var patatesli börek mercimek köftesini onlarada ikram edicem bide yaşpasta
dikkatbebekvar snssnm kabak detoksuna baslıyorum bugun kabak var sadece 😂 esim mesaide gec gelir ona da kahvaltılık hazırlarım