Lululi Shewolff internetten brownie tarifine bakın çok güzel çikolata eritlp yapılan hem kolay hem çok güzel
Bellaprensesveprens Shewolff ay benimde canım istiyor varsa değilim acayip böyle çikolatalar yemek istiyorum 🙄
Gizemkvnc Shewolff happyfoods sayfasını arattır googlede ıslak kek var sayfasında ne zaman yapsam tarif istendi dene bence yumuşacık ıslak ıslak bi kek oluyo
Lululi Shewolff link atmak yasak mı bilmiyorum ama koycam burdakine göre yapın pişirme derecesi saati önemli yoksa kurur https://www.google.com/amp/s/www.lezzet.com.tr/amp/yemek-tarifleri/sizden-lezzetler/sizden-hamurisi-tarifleri/fransiz-usulu-disi-citir-ici-yumusacik-brownie
Shewolff Bellaprensesveprens valla bir tane tarif gördüm yorumları çok iyiydi yapcam 🥹😂içinde bitter ve sütlü çikolata var
Shewolff Lululi ay bu meyveli ya ben sevmiyorum kekte meyve 🥹🥹 buldum bir tarif onu yapcam 😚🥰çok teşekkür ederim
Shewolff Bety tarife tam uyuyorum ama benim kekim yumuşak olmuyor ve kabarmıyor sinir oluyorum neyi yanlış yapıyorum acaba 🥹
Bety Shewolff yumurta ve şekeri ekledikten sonra beyaz olana kadar çırpın bu tarif için söylüyorum sonrasında mikser yerine normal karıştırıcıyla karıştırın 🫶🫶