ayazasaf Arakdaşlar Trendyol hesaplarına 100 tl üzeri 50 lira indirim çeki veriyorlar. 112 lik molfix 4 beden bezini 50 liraya aldım. Bundan ayrıca Dominos20 koduyla 20 lira indirmde alınabiliyor
Kumrununtanesi ayazasaf Ben bulamadım 😲 üstelik dün alışveriş yaptım ama hiç hediye çeki vermemişler nerede bulabilirim,kullanmayı da bilmiyorum pek bu Çekleri 😌 Molfix 4 112 adetide bulamadım 😒
ayazasaf Kumrununtanesi canım indirm kuponları sayfana gir bak yüklenmiş mi bana bildirim geldi 100 lira üstü 50 lira diye
Kumrununtanesi ayazasaf Yok gerçekten ağlayacağım😭 Sadece bebek araç gereçleri alışverişi yapınca mı geliyor acaba ? Ben başka şeyler aldım bebek malzemeleri değil ondan olabilir mi ?
ayazasaf Kumrununtanesi yok herşeyde geçerkiydi ben 1500 e yakın alışveriş yaptım bu hafta belki ondan yüklenmiştir. Ama 20 liralık olan oluyor eşimdende öyle aldım ıslak mendil
Gzd ayazasaf aynen cnm ablama da söyledim ona vermemişler 😂çok teşekkür ederim valla çok işime yaradı daha sabah alışveriş yapmıştım görmesem hiç bakmazdım 🥰
ayazasaf -Mutluluk alışverşi tamamlama sayfasında indirm kodu yeri var oraya dominos20 veya Dominos20 yazın stokları bitmediyse düşüyor hemen
ayazasaf Selinmom ben baya alışverş yaptım geçen günlerde bugün bildirm geldi 100 tl ye 50 tl indirm Profildeki indirim kodu sayfasındada çıktı hemen aldım