miniknefess Kızlar uykusuzluk ve yorgunluktan göz altların hep halka halka ve yorgun görünüyor bunun bir çaresi var mı krem bakım vs
Asel_aygn miniknefess gratiste Himalaya markasının göz kremi var daha önceden kullanmıştım baya iyiydi şuanda da indirimde bugun aldim tekrar 2 bebekle gozler mosmor ezik
Tosbikkkk miniknefess cildiye uzmanına gidince daha yararlı krem veriyor canım bazen kulaktan dolma bilgiler yan etki yapıyor cilde
miniknefess Asel_aygn valla dün gittim aldım bu kremi. Gece sürdüm. Sabah uyanınca sanki daha aydınlık geldi göz altım. Düzenli kullanacağım teşekkür ederim
Kurabiye_123 Tosbikkkk kesinlikle canım bana morluklar için tatlı badem yağı önerdi birisi, oda yağ bezesi yaptı . Cildiyle alakalı araştırma yapan birisine sordum yağlar beze yapıyor tek kullanmayın dedi.
Kurabiye_123 Tosbikkkk deri altında mınık mınık beze gibi oluyorya canım, çok dikkatli bakınca belli oluyor öyle
Asel_aygn miniknefess güle güle kullanın rica ederim sevindim beğenmenize bende kullanıyorum şuanda yeniden çok memnunum düzenli kullanımda 1 ayda buyuk değişim oluyor 🥰