dilber12 gogus ucum yara oldu bebegime sut verirken ister istemez kan geliyor yaradan kan bebeğe zarar verir mi ve hemen yilesmesi icin ne yapmaliyim
miranhazal dilber12 kantaron yapı iyi geliyor , garmastan pomat, zeytinyağı bile sürseniz olur. Ben yara olduğunda silikon uç alıp öyle emzirmiştim. Bir de yara olduğunda pompayla değil elinizle sağın.
Tugbayildizz dilber12 benimki de yarılmıştı hem kanıyordu hem inanılmaz açıyordu hastanedeki emzirme hemşiresi fito ve hametan karıştırıp sür dedi 2 güne düzeldi yanlız antibiyotikli krem doktorunuza veya hemşireye sormadan kullanmayın sizinkine gerek var mı onlar bilir birde emzirme öncesi iyice temizlenmeli antibiyotikli olduğu için
Burcekus Rendelenmiş havuç ve zeytin yağını karıştırıp göğsünüze koyun birde göğüs kalkanı alın sürtünmeyi engelliyor iyileşme hızlı oluyor kendi sütünüzden sürüp kurumasını sağlayın ben kalkan alana kadar streçle sarıp sürtünmesini engelliyordum
Melekg Geçen görmüştüm tahinin üstünde ki yağ geçiriyormuş denemedim gümüş kapak kullanmıştım yara olmadı