kutaybebis 5 ay 25 günlüğüz ek gıdaya daha başlamadık, 1,5 2 saatte bir emziriyorum doğru my yapıyorum yavaş yavaş süreyi uzatmam gerekir mi
Kepekekmegi kutaybebis yaklaşık 3 aylık bebeğim ve 3-4 saatte bir emiyor sizinki fazla sık geldi bana
Merveeofs Ben saatli emzirmedim hiç ne zmana istiyorsa verdim, bebeğiniz istiyorsa süre uzatma gibi bir şey falan yapmayın bence
fatmanurdmrbrbr Bizde 5 ay 22 günlüğüz. 3 saatte bir falan emiyor. Bazen 4 oluyor. Zaten artık büyüdüler acıkınca onlar belli ediyorlar. Bana biraz sık emziriyorsunuz gibi geldi.
kutaybebis fatmanurdmrbrbr valla bana da sık gibi geliyo ama durmuyor, emince sakinleşiyor napmalıyım istediğinde vermeli miyin yoksa oyalicak şeyler mi bulmalıyım gerçi çabalıyorum süreyi uzatmak için ama yok durmuyor ne yapabilirim hiç bişey yapamaz oldum eb azından 3 4 saat dursa iyi
Gulsbaby kutaybebis duygusal açlık olabilir. Oral dönemde ağladığında meme bulmalı bebekler. Her bebek farklıdır. Ne zaman istiyorsa emzirin 💕
BetulDefnee kutaybebis benim kızımda 5 ah 14 günlük mide kapasitesi küçük mama verirken fark ettim çok ememiyor o yüzden daha sık emiyor benimki çabuk acıkıyor çünkü, sizinki de belki bir kere de 150 cc emeceğine 90 falan emiyor ondan daha hızlı acıkıyor