Deletedmom_62 Gokceumay04 bence kiralama fiyatı gayet uygun diğerini yine satışa koy ama kısa sürede satılmasını bekleme ekstra bunu kirala düğün için
Gokceumay04 Deletedmom_62 evet bende öyle düşünüyorum 450 lirayi bir şekilde veririm belki bunu cok uzun zaman sonra satarim
Gokceumay04 Deletedmom_62 Daha önce hic kiralamadim acaba deforme oluyor mudur ya da koku falan ter kokusu parfüm kokusu falan yani kiralama işleminden sonra kuru temizlemeye veriyorlar midir bu konuda bilgisi olan
Gokceumay04 Hiyelist zayif olduğum icin aşağı dogru bollaşan elbiseler abiyeler daha iyi duruyor bende bu kirmizi da direk düz sekilde iniyor bir detayi yok o yüzden yakışmadı
Hiyelist Gokceumay04 aynen kiralayan kişi pis geldiyse kendisi halletmiştir zaten o şekilde yollamaz diye düşünüyorum. Bazıları kuru temizlemeyi kendisi yaptırıyor fiyatı da ona göre bir tık yüksek tutuyor.
Fusunf Gokceumay04 rengi aslında güzel ama model kötü bence. Bide o ayakkabıyla giyecekseniz baya kötü durmuş altına başka ayakkabı bakın eğer bunu giyerseniz
Gokceumay04 Hiyelist dolaba yükledim ama reddedildi kurallAra aykırı diye bildirim geldi ayni buraya yüklediğim fotoğraflari koydum neden öyle oldu acaba
ahsenmomm Gokceumay04 merhaba canım ben daha yeni elbiseler aldım kiralamak için . İstersen yardımcı olabilirim ☺️
kubramomm- Gokceumay04 Bence abiyem güzel ama ip kısmını arkadan bağla ve okadar aşağıda bırakma tam ortala