Ayner44 Kızlar selam doğum kontrol hapını doktor mu yazıyor ve fiyatı ne kadar kullanıp memnun kalan var mı onerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
beybiliko Ayner44 sgk karşılamıyor, o yüzden reçete yazdırmanıza gerek yok, ben microgynon kullanıyordum, bir sıkıntı yaşamadım
Yigit2161 Ayner44 2 sene olucak ben yasmin kullanıyorum çokta memnunum en son ki fiyatı 110 su aldığımda
Bebisinannesi23 Ayner44 bende başlayalı 20 gün oldu nerdeyse. Yasmin aldım . 250 tl fiyatı. Eczaneden direkt gidip alabilirsiniz.
Gamzeee3535 Kızlar ben de emzirmeyi bırakalı 1 ay oluyor doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum doktora gitmem gerekir mi yoksa direk eczaneden kendim alsam olur mu ?
Birdunyabircennetannesi Gamzeee3535 Eczaneden kendin alabilirsin Yazz doğum kontrol hapını tavsiye ederim
Aylnnaaky Ayner44 emzirirken 1 tane var onu kullanabiliyorsun cerazatte diye bir ilaç ama 250 tlydi sanırım
Yigit2161 Haticeyns çok şükür hiç öyle bişeyle karşılaşmadım sadece ilk zaman biraz bende kanama yaptı sonradan alıştı vücudumda artık
Yigit2161 Bebisinannesi23 ben İstanbul Arnavutköy’de oturuyorum 2 ay oldu en son alalı ameliyat olduğum için şuan ara vermek zorunda kaldım