Bayangoger Kızlar 2 aylık bebeğim var. Gece her 2-3 saatte bir emzirmek için uykusundan uyandırmam gerekirmi? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Melike2023 Bayangoger benimde 2 aylık bebeğim ben bıraktım uyandırmayı ne zaman acıkırsa o zaman uyanıyor zaten gece uykusu önemli bölme bence uykuda da büyüyor
Gamze344 Bayangoger illa uyandırmak zorunda değilsiniz uyurkense besleyebilirsiniz.ben bebeğim 4 aylık olana kadar geceleri 3 saatte bir emzirdim genelde uykusunda.
Htcypc Bayangoger 3 aylık olacağız 2 aylıkken bıraktım 2 saatte bir kalkmayi çünkü artik kendi zaten aciktiginda alti pislendiginde sebi uyandiriyor
ilayprensesim Bayangoger 2 ay 5 günlüğüz biz de. Bende artık uyandırmıyorum kendi acıkınca uyanıyor zaten. Doktorumuz da artık emzirmek için kaldırma uykusu bölünmesin dedi. O şekilde ilerliyoruz ☺️
Bayangoger 2-3 saatte bir uyandır emzir diyor doktor. Zaten bebekte uyanmak emmek istemiyor gece uyumak istyor. Çok kararsız kaldım.
Gamze344 Bayangoger uyurken emzirdiğimde uyanmasın diye gazını çıkarmıyordum emzirip yatağına bırakıyordum çok kolay oluyordu açıkçası🙂
Asdfghh Bayangoger benim doktorum 2 aylık olduğunda 4 5 saat uyuyabilir demişti. Bende kalkana kadar uyandirmiyordum