Kızlar merhaba bebeğim erken doğdu 2710 kgdi sütüm geliyodu da başlarda doktor mama takviyesi de vermemi söyledi patolojik sarılığı olduğu için şuanda 4630 kg ve 2 aylık şimdi sormak istediğim şu mesela 2-3 saatte 1 emzirin mama verin diyolar tamam ama emmiyo ya da mama yemiyo kendisi acıkırsa yiyo gündüzleri 40-50-60 bazen 80-90 cc mama yiyo geceleri çok nadir 90ı bitiriyo emerse memedeyken çok çırpınıyo ve sürekli mama da yese emse de guluk guluk fena gaz yutuyo resmen beslenme arası 2-3 kezden fazla gazını çıkarıyorum normalde 90-120 yemesi gerekiyo ama 120ye asla geçemedik sütümü sağdığımda da 80-90 arası çıkıyo yani bilemedim kilo alımı bence güzel ama iştahsız mıdır nedir anlayamadım yemesi gereken kadar yediğini düşünmüyorum doktora kalsa diyo ki mamayı kesebilirsin sütünle devam et ama bebeğim emerken çok savaş veriyo ve gece çok bile emse illa o mamayı istiyo yani yemeden uyumuyo ki bazen geceleri 4 saat uyanmadığı da oluyo gündüz 3-4 saatte 1 anca yiyo o da az az normal mi bu ya