Deletedmom_65 Nur1818 Dyson v12 kullanıyorum canım çok memnunum diğer markalarda baya pahalı almışken güvenilir olsun diye dysonun sayfasından aldım
Hafsaa1 Bosch memnumum annemde yengemde görümcem halam hepimiz kulanıyorunuz memnunuz hepimizde şarjlı çok güzel
Nur1818 Deletedmom_65 dyson da 2 sene de bir pil değiştirme olayı mı varmış tam bilmiyorum ama o nedir canm
Celinn Dyson tavsiye ederim. Pil değiştirme V10 ve sonrası modellerde yok. Son çıkan modelin pil ömrü geliştirilmiş.
Eternity Nur1818 Bütçen var ise Dyson kesinlikle. V8 de kullandım, V12 kullanıyorum. V8 70-80 mt2 eve çok çok yeriyordu. Büyük eve geçince değiştirdim ancak parasını çok hakediyor.
Yagmur_24 Nur1818 ben dyson’cıyım ancak annem ğhillips kullanıyor silme aparatı da inanır mısın dyson kadar iyi çok beğendim hatta biraz daha hafifi bile diyebilirim. İnşallah gönlünüze göre alırsınız🌺
Nur1818 Yagmur_24 inşallah ya herkes genelde dyson phlips ve bosch diyor halen karar veremedim yaa . Unlimited 7 diyen var dyson zaten başta sonra phlips çok kararsizim
Yagmur_24 Nur1818 evwt trio 2 gövde var birini çıkarıyo dierini takıyor ben baya beğendim ama yüne de dyson’cıyım😂😂