13062023elisa Sizce rota aşısı bebegime yaptırmalı mıyım? Yaptıran var mi anneler alırım yorumlarınızı
Hatiiceuucar 13062023elisa doktorlar yaptırın diyor o yüzden önümzdeki ay bende yaptırmayı planlıyorum
deli_bir_hatun 13062023elisa 3 çocuğumda rotaya yakalandı ve çok acılı bir dönem kızım gözümün önünde kivranirken ne ben ne Doktorlar bişey yapamadı tedaviside yok maalesef yatış yapıp ağrı kesici ve su veriyorlar su kaybediyor diye ama acısı çok kötü kızım çığlık çığlığa ağlardı 4 gün sürdü sonra yavaş yavaş düzeldi imkanın varsa yap bence imkanım var ve yapmadım cahillik etmişim
Birprenscik 13062023elisa bence yaptirmalisin. Benim oğluma hastaneden rota bulaştı bronsitten yatıyordu bir bayanın iki çocuğunda da rota vardı hastanedede önlem ne gezer oğluma bulaştı. O zaman hem emziriyor hem mama veriyordum ama bişey dayanmiyordu. Sürekli kusma ishal sonra hastaneden çıkardık bağırsak duzeeyici verdik öyle zor atlattık hastanelerinde yapacağı bişey olmuyor.
Oziaden 13062023elisa yaptırılmali bence kesinlikle .. Bizde yaptirdik 2 ve 4. Ayda. Şimdide menenejiti yaptırıyoruz çok. Göç aldık çok… Nerden. Ne bulaşacak. Bilemiyoruz rabbim esirgesin yavrularımızı
Busra986532 13062023elisa ay çok yaygın mutlaka yaptır ölüme kadar götürüyor burada bir kadın yalvardı herkes yaptrsn diye. Tandıklarımdan 10 gün hastanede yatanlar oldu çok ciddi
ayse01_alparslan Busra986532 kaçıncı ayda yapiliyo bide menejit aşisi kaçıncı aydayken yapiliyo. Fikriniz varmi
kizannesi575757 ayse01_alparslan geçen hafta kontrole götürdüğümde doktoruma sordum 3.ayda yapalım dedi menanjitle rotayı aynı zamanda yapacak bencede yapılmalı sonradan pişman olmak istemiyorum geri dönüşü yok çünkü
queenmom_ 13062023elisa kesinlikle yapılmalı aşı hasta etmez hastalığın daha hafif atlatılmasını sağlar diyor doktorum bebeklerde ölüme kadar götüren bir illet rota ne yazık ki birde son günlerde çok arttı rota salgını yetişkinleri bile çok kötü yapıyor bizimde perşembeye randevumuz var perşembe günü yaptırıcaz
mom-1 3 aylık bebegime bu sabah yapıldı herhangi bir yan etkisi olmadı suana kadar, 2. Dozu da 5. Ay yapılacak bence yapılmalı