Fatmakarts Arkadaşlar merhaba.suan annemlerdey8m bebeğim 82 günlük. Annemler sürekli sallamaya alıştırdı bebeği.haftaya evime döneceğim.3 ay 2 günlük olacak.sallamayi nasil biraktirabilirim..sallamadan uyumuy9r ve sallamayı bırakınca da hemen uyanıyor.
Haribo42 Fatmakarts valla ben sallayarak uyutuyorum şu an çok memnunum çocuğum asla sallanmadan uyumuyosu bi ara çok inat etmiştim sallamaya başlamadan sallamam diye ama seviyo :( bende sallıyorum😀 kendi kendine uyuyan bebeklere hayranım ya memede uyur benmki ya sallanarak
UmayNaz2019 Fatmakarts elini ayağını sar kundak yap uyur belki benim ki de aynıydı öyle yapıyorum şimdi
Bebekaslan Fatmakarts ben ayakta sallamadım hiç izinde vermedim biz uyku için yüzüstü kucağıma yatırıp hafif hafif pışpış sallama yapıyorum hem gaz çıkartıyor hem uyumadan bolca sarılıyoruz 🤗 😂
Haribo42 Fatmakarts hmm bnm oğlum öyle değil çok şükür beşiğidw sallanıyo oraya koyuyorum sonra kundak yapıyorum ztn ve beşiğe koyuncada iki pışpış lıyorum uyanmıyo sadece gazı varsa veya kakasını yapamıyosa sıkıntısından uyanır