Tgcmrt35 1515g 4 aydır kullanıyorum çok memnunum bundan önce 6s vardı 8 yıl kullandım ondan da çok memnundum
Denizoglan 1515g ben kullanıyorum çok memnunum arada bir telefon sonuçta bu kadar para verilir miydi diyorum ama vermişim bir kere kullanıyorum
1515g bunemeselaa ben de alacam ama o kadar para verip sonra dan pişman olmak istemem 11 alacaktım normal de 13 e karar verdim ilk defa düzgün bir telefon alacam sifir o.yüzden
bunemeselaa 1515g bizde 11 alma niyetiyle gittik 14 ve 13 arasında kaldım benim kullanabileceğim şekilde 13-14 arasında fark göremedim o yüzden 4 bin fazladan vermek istemediğim için 13 aldık eşimede bana da.
rivrivyapma 1515g çok memnunum bir seneden fazla süredir kullanıyorum bundan önce 11 vardı bir süre sonra artık güncelleme gelmemeye başlamış olacak imkanınız varsa üst model almak daha mantıklı
Celinn Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Özellikle foto ve video çekimi yapcam o aşırlıkta kullancam edit yapcam diyorsanız iPhone 14 Pro öneririm. Onun haricinde 13 fazlasıyla yeterli.
Barbieee 1515g iPhone ömürlük bir telefon android gibi değil ben yıllardır iPhone kullanıyorum iPhone 7 Plus iPhone 8 plus 11 pro max iPhone 11 iPhone 12 nerdeyse bütün modellerini kullandım hiçbirinde bir sorun yaşamadım donma kasma gibi hiçbir sorunu yok