senarass Bebeğim yeni doğdu kıyafetleri hep kirlendi bezini taşırdı çiş lekesi oldu yıkadım da ama çıkmıyo sarı sarı kaldı nasıl çıkarabilirim kimyasal da kullanmak istemiyorum
Fndkurdu senarass ben hiç çitilemeden yıkadığım zamanda bile güneşe serdim ve güneş her şeyi aldı geçti en güzel çözüm kesinlikle güneş 🌞
MomKukuleta senarass a101 de HighGenic Fırçalı Leke Çıkarıcı var 14 TL. Onu kullanmaya başladım. Lekeye sürüyorum çitileyip makineye atıyorum güzelce durulanmasına dikkat edin sonuçta kimyasal. bir çok lekeyi cıkarıyor gibi şuan memnunum.
ikikereanne_ Beyaz Sabunla citileyip sabunlu birakip gunese serin orada kurusun sonra yikatin mis gibi birsey kalmiyor
Eva_sofia2022 Domol leke çıkartıçısı sıkıyorum bekletiyorum sonrada birazcık çitileyip yıkıyorum sonrada makinaya mis gibi oluyorlar
Hiilyuss senarass beyaz sabun ile çitiliyorum sonra makinaya atıp yıkıyorum güneşe de asıyorum geçiyor🫶
Defnemmm1 senarass bayb me leke çıkarıcısını kullanıyorum makineye atmadan önce döküp çitiliyorum biraz bekletip makineye atıyorum bütün lekelere onu kullanıyorum
Prensescik senarass internetten my rabbit diye toz leke çıkarıcı aldım ilk kızımdan kalma kıyafetlerinde lekeler vardı çıkmayan onu bile cikardi alın deneyin derim
Busra986532 senarass fairy ile çitileyip ariel beyazlar için makina detejanıyla 1 saat sıcak suda bekletip makinaya atıyorum 60 ta yıkıyorum 1 saat hiç bir leke kalmıyor en zor lekeleri bebeğimin çıkıyor
Misbebegim senarass ben beklemeden suya koyup bebek deterjaiyla citiliyorum sonra makinaya atıyorum 40 derece de yiknauyor cikiyor bi siknti olmadi
Ensensr13 senarass suyla çitiliyorum sonra beyaz sabunu sürüp biraz dqha çitiliyorum .makinaya atyorum mis gibi bembeyaz çıkıyotr.