Beyzatabak1704 Bugün tam 5 aylık olduk kızlar son 1 haftadır 120 cc le doymadığını hissediyorum biberonu çekince ağlamalar başladı bir kez 160 cc verdim ağlamadı ama biraz kustu karnı doyduğunu düşünüyorum ama kafam biraz karışık sizler kaç cc veriyorsunuz ?
birbebekmeselesi2 Beyzatabak1704 uyku halindeyken 3saatte 120 ,4 saat olursa 140ı da bitirebiliyor ama uyanıkken bu sıralar mama yemiyor çok 🫠 5 6 saati buluyor bazen uyuduğu an veriyorum onda da (tadımlara başladık bu arada 🥔🥕🎃)
Femme1 Beyzatabak1704 oglum 3 aylik erkn dogum ile 2 aylik 110 120 iciyor. 2 bazen 3 saatde bir . Her cocuk farkli . O kadar ile doyiyor demekki 🥰
-kizimkaraca- Bebeğinizin kilosuna ve boyuna göre doktorunuz sizi en iyi şekilde bilgilendirecektir ama benim bebeğim bugün tam 3 aylık oldu 6.500 gr civarında biz 150 cc mama veriyorum geçen ay kontolümüzde doktor 150 cc içebilir demişti.
Beyzatabak1704 birbebekmeselesi2 birbebekmeselesi2 bakalım bizimde bu hafta doktor kontrolümüz var bende düşünüyorum tadımları bakalım heyecanlıyımmm 🙏 140 bide deneyeyim yarın 😇
Beyzatabak1704 Atabetul_hakayik en fazla 3 saati buluyor zaten artık kendini belli ediyor karnı acıkınca ağlamalarını falan