Ezonunannesi2012 zhrcyln özel bi şey hazırlamıyorum ben ne yersem ona da onu veriyorum aman şunu vermiyim bunu vermiyim demiyorum tabi şekerli hazır gıdalar hariç onun dışında özel olarak bi şey hazırlamam
Melekhnm zhrcyln pankek .kaşık dökme , kaşar salatalık domates yumurta zeytin yeşil siyah bunları veriyordum işte 2 yaşında
CaninannesiCemre zhrcyln Biz de yakında 9 aylık olacağız..genelde çoğu günler yumurta vermeyi ihmal etmek istemiyorum o yüzden yumurta çeşitleri yapmaya çalışıyorum..bi gün lor peynirli ,bi gün tarhanalı,bi gün tatlı patatesli bazen normal patatesli bazen sadece kayısı kıvamda haşlayıp veriyorum,zeytin ezmesi çekirdeklerini ayıklayıp ,bızzlayıp kendimce ezme yapıyorum.. Makarna lütfenden keçiboynuzu unlu pankek aldım onu yaptım 2 defa..kendi yediklerimden tattırmaya çalışıyorum o tür şeyleri sanki özel olarak yapılandan daha çok seviyorlar
Ocakalti Genelde yumurta veriyorum yumurtanın her halini Bir gün cilbir yaparım, bir gün patatesli yumurta, bir gün domatesli, kabaklı, kıymalı gibi gibi.. Yanına da salatalik rendelerim, peynir, zeytin
Bebeksi3446 zhrcyln bizde onuncu aya yeni girdik kahvaltı sevmiyor yumurta yemek istemiyor bende yumurta muz yoğurt bebe bisküvisi falan karşıtırip veriyorum veya başka meyve o zaman biraz da olsa yiyor onun dışında pankek de arada yapıyorum
melovebabym zhrcyln omlet yapıyorum,patatesli yumurta yapıyorum, sade yumurta yapıyorum, haşlıyorum yumurtayı. Yanına domates salatalık peynir bazende irmiği pişiriyorum içine meyve ceviz pekmez koyuyorum yanında veriyorum. Bebeğim 10 aylık
balkupununannesi zhrcyln o dönemlerde biz ne yersek kızımda onu yiyordu ama yumurta, peynir sürekli vermeye çalışıyordum