Mrvegrkan Kızlar oğluşlarınızı nezaman sünnet yaptırdınız benim oğlum 1 ay17 günlük şimdimi yaptırmak daha iyi olur 3 aylıkken falanmı kafam çok karışık 🤷♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mrvegrkan en iyisi kucukken yaptirmak ikisi de normal bence benimki 22 aylik halen yatıramadım korkudanz
Ygz Mrvegrkan ben 7. Aylıkken yaptırdım doktorumuz keske yeni doğan dönemnde yaptırsaydnz hemen iyilestiriyo idrarı demişti. Ne kadar erken o kadar iyi. Bende cok korkuyodum yaptırmamak icin kacıyodum fakat ne kolay atlattık dedm
deletedmom719 Mrvegrkan korkacak hiç bir şey yok 3 güne eski haline dönüyor emin olun. Önemli olan iyi bir doktor bulmak gerisi çok kolay. Tabi bebiş küçükse 😃 çok pişman olursun şimdi yaptırmadım diye emin ol 👌
Gundogdu Mrvegrkan canim simdi hastaneden geliyorum bebegim 4 aylik sunnet icin baktirmaya gittim devlet hastanesine doktor 6 aydan once önermiyoruz dedi bende dış donemi baslamadan yaptırayım demiştim ama 6 ayı bekliycem artik
deletedmom719 Mrvegrkan kesinlikle düşünme bile hemen yaptır. Ben 3.5 aylıkken yaptırdım. biraz daha hareketli olduğu için hareket ettikçe çok ağladı. Çok pişman olmuştum keşke 1 aylıkken yaptırsaydım diye. Zaman geçtikçe heşeyin farkında oluyorlar. Şuan tam zamanı bende
Ebruomer 7 günlüklen yaptırdık iyikide öyle yapmışsız çok kolay toparladı küçükler daha kolay oluyor demişti doktorda 😍 insan kıyamıyor ama yaa
Swtlna Doktorumuz 6 aylıktan önce önermedi, başka bi doktor da 10 - 18 aylar arası öneriyoruz dedi oğlum 10 aylık ve cumartesi günü için sünnet randevumuzu aldık. En azından 6 ayı bekleyin derim
Wee Mrvegrkan bence hemen yaptırın 2.aydan sonra lokal değilde damar yolu açıp genel anestezi ye benzer uyutup yapıyolar ben 2 ay 1 haftalıkken yaptırdım doktor hemen alayım lokal olsun beklersen 2.5 aydan sonra uyutuyoz dedi.ve sakin korkma ilk çıkınca agladı oğlum emzirdim uyudu bi daha ağlamadı.1 haftadan da iyileşti.dıkısler döküldü.hareketsizken yaptır bence
Eylulardc Mrvegrkan 2 aylık olduğu gün yaptırdık doktorumuz prof. Du ve geç kalıyormuşsunuz nerdeyse dedi çünkü küçük bebeği kandırıp lokal anestezi ile işlemi yapmk daha kolay oluyor bebek büyünce zaptetmek zor olduğu için mecbur genel anestezi uyguluyoruz dedi öok memnunum tam 10 günde iyileşti ağlama sızlama ateş hiç birşey olmadı
Dykdyk Mrvegrkan Yok canım ikizlerimin ikiside erkek ikiside aynı anda sünnet oldu ağlama falan olmadı hiç 1 hafta içinde de düzeldiler
Asafeymeninannesi Mrvegrkan Hareketlenme sürecinde çok sıkıntı yaşarız düşüncesiyle 2 aylıkken yaptırdık 😊