Minniemouse12131415 Kızlar alt göbek çok canımı sıkmaya başladı. Sezeryan doğumdan ne kadar sonra fitness yapabilirim? Ya da karın çalışabilirim?
Roxymila Minniemouse12131415 normalde 6.Aydan sonra başlayabilirsiniz ama doktorunuzada danisabilirsiniz
biroglanannesii1 Minniemouse12131415 Ben 2 ay sonra bacak hareketlerine kalça hareketlerine başlamıştım tahmini 5 aydan sonra karın egzersizlerine başladım doktoruma sordum tabi ki siz de sormadan başlamayın şimdi çok minicik bir çıkıntı var ama şişkinlik diye zorlamıyorum çünkü regli olmadım 1 yıldır
-_Esra_- 1 aylıktım spora geri başladım (ağır değil) 4. Ayda tam anlamıyla her sporu yapmaya başlamıştım.
Roxymila Minniemouse12131415 benim babam kadin dogum doktoru bana 6 aydan sonra demisti :) ama tabi bunyesel herkesin farkli. Dikislerinizin iyilesmesine ve bunyenize bagli biraz.
-_Esra_- Minniemouse12131415 Çok sıkı bir vücudum var yani acı kolay kolay hissetmem acı eşiğim çok yüksek o yüzden ben hissetmedim bu bünye ile alakalı lise çağımdan beri sporla uğraşıyorum.