Niki Bebeğim 7 aylık ben sırt üstü yatırmaya çalışınca çok fazla ağlıyor sürekli kendisi yüz üstü dönüp öyle uyuyor sorun olur mu, zararlı mıdır böyle uyumak
beyzzsenturkk_ Niki yok be 5 aylıkken dönmeye basladı işte 6. ayda arada yüzüstü yatıyordu uyku sersemi anlamıyorda bişi ha geri dönemezse ağlıyo aneey yardım et diye çeviriyosun hoppp bence bebekler böyle daha rahatlar kızım 8 aylık gece sürekli yüzüstü yatıyo😂
Kepekekmegi Niki 7 aylık bebek kendi kendine dönebiliyordur zaten ne gibi bir zararı olabilir ki benim bebeğim 3 aylık sayılır 2 aydır yüz üstü uyuyor sırt üstü uyumayı sevmiyor
Azraada58 Niki benim kızım 5 aylıkken yüz üstü yatmaya başladı canım öylr daha rahat yatıyorlar gazı falanda kolay cıkar kıntrollü bir şekilde yatır sırt üstü daha tehlikeli tükürügünü yutamaz belki kusucak genzine kaçar allah korusun
aysealb_ Niki kızım 8 aylık devamlı yüz üstü uyuyor öyle daha rahat ediyorlar bişey olmaz annesi merak etme rahatsız olduklarında ağlıyorlar zaten
Niki beyzzsenturkk_ ilk nefes alamaz diye korktum ama bencede böyle rahatı oluyor ben çevirsemde sürekli dönüyor 😀