sunflower01 Benim izlediğim diziler Kızılcık şerbeti Kardeşlerim Kendi düşen ağlamaz Kardeşlerimi izlemeyi bırakacağım gibi duruyor
beyzzsenturkk_ sunflower01 bambaşka biri var foxta geçen öylesine izledim bayıllllldıımm ona sardım şimdi ömer vardı bide keşke bitmese cok seviyorum kızılcık serbetininde hastasıyım😂😂😂
Buse_nazli1169 Kardeşlerim izliyoruz sadece her bölüm birileri ya ölüyor ya hastanelik oluyor ama olsun sarıyor 😁
kizlarimbenimherseyim Ates kuşları gonul dagi benim güzel ailem kendi dusen aglamaz bide yeni başlayan dilek taşı da güzel diğerlerini pek sevmem
bebis_ve_annesi41 sunflower01 bende kızılcık şerbeti safir kardeşlerim bide arada kendi düşen ağlamaza bakıyorum
Poncikkkk sunflower01 hergun kaçırmadan izlediğim oğlum😃 vala dizi olduğu bile aklıma gelmiyor izlemiyorum desem akşam bebeğim uyur etrafı toparla dusunu al hop uyku eğer uykum yoksa biraz Instagramda bakınırım öyle
bengulsah sunflower01 kızılcık şerbeti tv de. Onun dışında full netflix dizileri izliyoruz eşimle birçoğu çok güzel Türk dizileri gibi değil