Yeter06 Merhaba kizlar bebeğime 5 aylıkken pureler yapıp verdim bugün 6 aylık oldu artk çorbalar vermek istiyorum güvenilir iyi güzel tarhana arıyorum hangisini önerirsiniz
bananeabiya Yeter06 ben ebebekten aldım bugün ama daha denemedim canım. Burada okumuştum güzel tarhanası diye
Liya01 Yeter06 OG markası çok güzel canım bende ordan aldım bi incele dilersen makarna lütfen de var ona da bakabilirsin bu iki marka bebek ek gıda da en güvenilir organik markalar
Yeter06 bananeabiya 1 haftadır araştırıyorum ama daha bı Barka içime sinmedi üce beşe bakmadan iyi bişey almak istyrm vlla.insallah iyidr güzel güzel içer yaparsan fikirlerini paylasrmisin bizimle❣️
Yeter06 Anlasece OG pirinç unu arkadaşım hediye almış bize daha kullanmadım arkasim tarhanasini da kullaniyo iyi diyordu
bananeabiya Yeter06 olur canım daha tadımlardayız gerçi biz yeni başladık ek gıdaya ama yapınca yazarım mutlaka ❤️💐
Yeter06 Anlasece canım vlla 6ci aya girdigimiZden beri aklım allak bullak bı urene bakiyrm bazıları iyi DYO bazılari kötü DYO ozmn bebeklere hiç bsey vermic gerçektn anlam veremedim .seboşun organiklrri dye bi kadın satıci var orayı takip edyrm şuan bakalm