MiracAlpinveUmutunAnnesi Gulsenn doktpra sordunuz mu biraz geç gibi geldi bana ama bu konuda pek fikrim yok doktora soemanizda fayda var
Kbraugur Gulsenn genetik olabiliyormuş bu durum anne yada baba bebekten geçmi çıkartmış erken mi doktorum onu sormuştu bana. Büyük oğlum 6 aylıkken 4 dişi vardı küçük oğlum 8 aylık daha yeni yeni çıkıyor dişleri. Ben çok erken çıkarmışım bebekten eşim de geç çıkartmış biri bana diğeri eşime çekmiş 😇
Apalie Gulsenn oğlum da yaklaşık 13 aylıkken ilk dişini çıkardı, şimdi 15 aylık ve 5 dişi var, doktorumuz 18 aya kadar normal demişti, eğer bu süreyi geçerse sıkıntı oluyormuş, çok şükür öyle bir sorunumuz olmadı, umarım sizinde olmaz
Gulsenn MiracAlpinveUmutunAnnesi 1 yaş kontrolünde sormuştum olabilir demişti sadece ama hala çıkmayınca bir de belirti de yok damak şişme vs insan endişeleniyor
[silindi] Gulsenn aynen tatlım 😂 soranlara ben bizim oğlan altın diş çıkarcak ondan uzun sürdü diyorum gülüyorlar 😂😂😂
nurayuzun Gulsenn yalnız olmadığımı gördüm ya bende kafayı yicem her gece rüyamda kızım diş çıkarıyor 13 aylık şuan
Poncikbirannis Gulsenn 18 aya kadar normal dedi doktorumuz benim kızımda 14. Ayında üstten 2 diş çıkardı birkaç ay daha bekleyin