Hilalilyayigit merhaba canım öncelikle nasıl beslenmek istediğine karar ver ve herkese kulak tıka 😂 şimdi ben kendi adıma konuşayım herkesin fikri yapısı çocuğu falan farklı. Ben tamamen kendimin ve doktorumun adımlarıyla başladım. Organik ve sağlıklı beslemeye devam ediyorum. 6. Aya girdiğimde yoğurt mayalamaya başladım ve yoğurtla başladım her şeyi 2-3 gün aynı şekilde verdim çünkü alerjisi varsa neyden olduğunu bileyim diye. İlk yoğurt verdim sonra patates ve yoğurt verdim. Patates yoğurt 2-3 gün devam etti. Bu şekilde sırayla havuç kabak kereviz balkabağı tatlı patates taze fasülye bezelye gibi şeylerden başladım ilk sebze ve yoğurt verdim. Daha sonra meyvelere geçtim ezip verdim ya da cam rendede verdim. Meyve pürelerine ceviz badem fındık ekledim. Sebzelere de anne sütü ya da zeytinyağ ekledim gayet güzel sevdi yedi. Öğle ve akşam olarak veriyordum. İlk etapta buharda haşlayıp vermek lazım ezip. En son tahılları dahil ettim. Her öğün sonrasında da az miktar su verdim içerse içti içmezse zorlamadım.
Tuz şeker baharat cici bebe paketli gıda beyaz un pirinç hazır çorba bakla bunlar yasak vermedim. Dikkat ettiğim ve organik şeyler yedirdiğim için sürekli çevrem tarafından linç edikiyorum ama kulak tıkaman lazım. Çünkü herkes çok biliyor herkes 10/10 anne 😂 neyse canım şimdiden kolay gelsin ilk başta öğürür çıkarır korkma bir iki güne alışır ver sorun olursa da her zaman yazabilirsin