Elifumay_devrilmez66 Kızlar bebeğim emerken çok terliyo nedenini bileniniz var mı acaba hasta falan mi
Burcukumsal Elifumay_devrilmez66 bütün kaslarını çalıştırdıkları için çok normal efor sarf ediyor minikler 😅 benim kızımın da başı çok terliyor doktor çok normal emerken bütün gücünü kullanıyorlar demişti
Sevval1507 Elifumay_devrilmez66 yanlış pozisyonda emziriyor olabilirsiniz çok terliyorsa. Extra efor sarfediyor olabilir
Burcukumsal Elifumay_devrilmez66 bende öyleyim ya bebeğim şuan 8 aya girdi ama durmadan doktora gidiyordum ilk doğduğunda artik gide gide herseyi ogrendim normalmis yani canim bende bunun icin gitmistim :)))
Elifumay_devrilmez66 Sevval1507 altına yastık koyuyorum kucağım da emziriyom kafası hafif yukarda nasıl emzirme lazım
Sevval1507 Elifumay_devrilmez66 yani görmeden net birşey söyleyemem bunu çocuğunuza göre ayarlamalisiniz internetten emzirme pozisyonlarını araştırın başka şekilleri de deneyin yine terliyor mu bakarsiniz
Burcukumsal Elifumay_devrilmez66 amin hep beraber inşallah 😍 bebeğinize destek verebilirsiniz ama makas tutuşu değilde C tutuşu yaparak bebek daha az yorulmuş olur 😊