Fincan Kızlar çıldırmak üzereyim kaynanam sürekli emekliyor mu emekliyor mu hadi emekle artık kaç kilo bu akşam ne yedi sürekli bunları soruyor. En erken emekleme ne zamanlarda oluyor bana bi deyin hele ya ona göre cevap vereyim bi. Benimki 7 aylık şu an
Neseekokcen Fincan aynı sorun bizdede var 9 ay 1 günlük olduk hala emeklemiyor sorulardan sıkıldım çocuğu her gördüklerinde yere yatırıp gel demelerinden de 😫sorun etmeyeyin zamanı vardır illaki
Dondurmalikahve Fincan Daha erken emekleyen bebekler olabileceği gibi tabii hiç emeklemeyen bebek de var sürekli bu şekildeyse haklısınız artık gına gelir insana.
durununannitoskosu Fincan Ya yemekle kiloyla ne alakası var emeklemeyebilir direkt yürüyebilir belki de geç emekler, seni böyle sıkıntıya sokmasına izin verme sorduğunda zamanı gelince emekler sen dert etme de
Fincan Neseekokcen sorun eden ben değilim asla. Ona erken olduğunu anlatmak istiyorum o yüzden sordum
Fincan durununannitoskosu yemekle ilişkilendirmiyor yanlış aktarmak istemem de merak ediyorlar işte.. Geç olduğunu düşünüyorlar, küçük doğdu biraz. Normal aslında şu an tüm süreç ama gel de anlat. Bana sormuyor oğluna soruyor hep de duyuyorum yani
durununannitoskosu Fincan İnan emeklemeden yürüyen o kadar çok bebek var ki, bebeğe göre değişiyor tamamen hiç moralini bozma bırak sorsun dursun