Elifumay_devrilmez66 gamzeyrliky benim kızımın 15 buçuktu sarılığı hastaneye yatmıştık bence sizin ki iyi
yildizmom-2023 gamzeyrliky 15 sınır. benim bebeğimin 13tü 2 günde bir kontrole gittik cok sukur dustu bol bol emzirin
inan-472 gamzeyrliky bizde hastahaneden cıktıgımızda 7 cıkmıstı eve geldik 4 gün sonra 11 yükseldi doktor mama takviyesi başlattı hem emzirme hem mama atlattık sütünüz cok geliyorsa her 2 saatte bir emzirin gecer 13 üstü ciddi bir değer
jfshsl gamzeyrliky 20günlüğüz bizdede var çok şükür hastahaneye yatış olmadı ama doktorumuz sık sık emzir dedi 3 4 aya kadar da devam edebilirmiş yeterki aç kalmasın bebeğiniz
Ebus2045 gamzeyrliky yarım saatte bir emzir canım doydugundan emin ol doymuyo gibi hissediyorsan kısa süreli mama ver ben öyle yaptim
gamzeyrliky Ebus2045 aslında baya emiyor sütüm de çok şükür var ama sürekli bi aranma peşinde uyanık oldugu her dakika emmek istiyor 🤔
Babyspiderman Benim bebeğim de 1 aylık oldu. Sarılık çok yok demişti doktor. Ama yüzü hala biraz sarı gibi. Emziriyorum sürekli. Ne zamana tamamen düzelir acaba
Ebus2045 gamzeyrliky belki doymuyordur canım knedinde iyi beslen özellikle gece aç kalmasın yarım saatte bir emzir