Gelecegimsin 4 yasındaki oglum sanırım biraz üşütmüş ateşli aferin verdigimde hep düşerdi bu defa 37ye anca düşüyor duş aldırırkende az bişe titredi soguk anne diyehemen cıkardım dusunu aldırıp suan geçti titremesi ama halsiz gözleri filan kısıl bakıyor parol surup agrı kesici fakat aferindden daha mı etkilidir ateş düşürmede bilemiyorm
ecosummm Gelecegimsin geçmiş olsun bizim de bugün başladı sadece ateş var ama başka belirti yok siz nasıl oldunuz
pinkooo_02 Gelecegimsin inatçı ateş genelde enfeksiyon varken düşmüyor doktor öyle söylemişti büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu felan olmuş olabilir bı doktora götürün sabah
Belcim30 Gelecegimsin doktora gitmek en doğrusu bunun yanı sıra eklem yerlerine ıslak bez koymak iyi gelecektir ve uyuduğu odayı havalandırın
Gelecegimsin ecosummm bugun doktora gittik bogazı sismiş köy evine gitmiştik hafta sonu orasıda braz sogukdu orda olmus sanırım sizede geçmiş olsun bizmde sadece ates var baska bişe yoktu
Miniss Biz de dün gece acile gittik 41 i gördüm kahroldum, hemen iğne yaptılar ateş düşünce doktor muayene etti yavrum ağlamaktan çatladı. Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik parol ve pedifen dönüşümlü kullan dedi bugün daha iyi hamdolsun, geçmiş olsun
Miniss Gelecegimsin aynı tedaviyi uyguluyoruz geçmiş olsun🙏🏻 size de antibiyotik bitene kadar ver dediler mi
Cinarinannesi23 Benim bebeğiminde 3 gündür ateşi düşmüyor 3 gündür hastanelerdeyiz idrar yolu enfeksiyonu olmus bide galiba dis çıkarıyor çok kötü bebeğim ya fitillerle dusuruyorum ateşini yoksa düşmüyor 😔😔