B_KUCUKAVCU Kizlarrrr deterjan ne kullanıyorsunuz hiç bir leke çıkmıyor artık deliricem yaaaaa önerilerinizi bekliyorum. E bebegin camasir suyu tozu vardı onu kullanıyordum fakat hiç bir yerde bulamıyorum ve kiyafetlerden hiç bir leke çıkmıyor 🙄
Sena_aksacc B_KUCUKAVCU ben duru granül sabun kullanıyorum hiç leke çıkarıcı kullanmadım çamaşırları mis gibi 🌸
Khaleesiii B_KUCUKAVCU hiç bi deterjan çıkarmıyor lekeyi ön işlem yapmayınca ben herşeyi denedim malesef. Beyaz sabubla lekeli yeri çitiliyorum öyle atıyorum makineye.
irmaks0 B_KUCUKAVCU baby me leke çıkarıcı spreyini kıyafetinin lekeli kısmına sıkıyorum ama baya sıkıyorum üstünü kaplayacak şekilde. O şekilde bir saat bekleyip oyle makineye atıyorum. Hiç leke kalmıyor ama benim sorunum şuan kaka 3 aylıgız. Başka lekeleri cıkarır mı bilmiyorum🤷🏼♀️
Yalpp B_KUCUKAVCU elite diye bir marka var ben onu kullanıyorum memnunum da lekeleri çıkarıyor. İçeriği temiz diye biliyorum. Tavsiye ederim
Birdunyabircennetannesi B_KUCUKAVCU My rabbit Çok güzel çıkarıyor Sıcak suyun içine bir ölçek atıyorum sonra lekeli kıyafetleri ve yarım saatte tertemiz oluyorlar
Mom_122 Domol adlı toz deterjan var onu sıcak su dolu kovaya bir iki ölçek koyuyorum biraz bekletiyorum çıkartıyor