Birprenscik Kızlar bir yardımcı olun lütfen. Sürekli post açıyorum ama kimse bişey yazmıyor maalesef😞. Güneşlik sipariş edecem ama ölçüsünü almayı bilmiyorum. Bilen var mı? Pencereyi mi alacaz tek olcusunu yoksa genel gunesligi mi?
anorganikanneeee Birprenscik genişlik için duvardan duvara almıştım. Boyu içinde tavandan yer sıfırlayarak aldım. Perdeciye de o şekilde aldığımı söyledim
Tombikdonerartikcokpahali Birprenscik store için yanlardan ve alttan pencerenin 10 cm dışından ölçü alacaksın diye biliyorum ben ama gene de bilen biri çıkar
benoyleuygungordum_ Birprenscik olmasını istediğin genişlik ve boyu alıcan, ekstra pencere genişliğinide al istersen tabi normalse storlar daha farklı
Gokturk_ Birprenscik genişlik için duvardan duvara al kornej hizasında ölçün .Uzunluk içinde tepeye gene metreyi korneje tutun aşşağıya nereden istiyorsanız boyunu o şekilde ölçün
Birprenscik benoyleuygungordum_ normalde genişliği nasıl hesaplayacagimi anlamadım tam iki üç santim eksik diyor nette
benoyleuygungordum_ Birprenscik biz direkt istediğimizi ölçüyü söylemiştik. Zaten genişlik korneş genişliği oluyor
Karpuzlufistiksarma Birprenscik güneşlik alacaksan eğer kornişten uzunluğunu ne kadar istiyorsan ona göre almalısın Ben mesala kornişten başladım pencere altına petek üstüne kadar aldım ama yere kadar yaptıranda var . Bu şekilde yapabilirsin yani bu arada en olarakra pencerelerin bitişinden 5 -7 cö fazla yaptım ki daha güzel oldu
Karpuzlufistiksarma Birprenscik olur ama camlar fark eder yani bazı camlar kısa bazılrı uzun mesala bizim eski evimiz boy olarak küçüktü buradaki camlar uzunlmasına boy olarak büyük yani eski perdem pencerenin altından bi karış açık kaldı
delirmeceler Birprenscik öncelikle dümdüz birşeymi istiyorsun yoksa katlamalar olsun mu yani godelimi godesizmi istiyprsun godeliyse duvardan duvara ve kornişten itibaren nerede durmasını istiyorsan oraya kadar indirip ölçüsünü al godeli istiuprsan duvardan duvara ölçtükten sonra perdeciye söylersin ama en iyisi güneşliği nerede yaptırmayı düşünüyorsanız gelip ölçüm almaları 5 cm godelerde var 8 cm olanlarda var
Tansukiz Birprenscik tavandan yere duvardan duvara alacaksın bacım mesela 2.60 mı çıktı ben 2.62 veririm 2 cm ara bırakırım dikiş gelir vs her ihtimale karşı uzun kesilsin de kısa olmasın uzunun çaresi kolay :)