Merhaba hanımlar.
Oğlum 27 aylik olmak üzere.Gecen hafta tuvalet eğitimine başladık. İlk gün epey etrafı suladı 🫣 sonraki günler nispeten daha iyiydi.öğlen ve gece uykusunda bezlesem de kuru uyaniyor ama gelgelelim kaka konusunda sıkıntılıyız. Tutabildigi kadar tutuyor.gunde 1 defa duzenli sekilde kaka yapar normalde.geldigini farkettigim an lazimliga götürüyorum.dun ilk defa biraz yaptı beraber klozete döktük sifona bastı baybay yaptı ama gördüğünde bir değişik tepki veriyor.sonra kalanını 10 dakika sonra çamaşırına yaptı.bugunde tutabildigi kadar tutup altına yaptı kizmadan klozete gidip döktük yine sifona bastı baybay yaptı.odul de veriyorum bonibon hiç bilmiyordu şimdi yapınca avucuna bi tane bonibon koyuyorum hoşuna gidiyor ama sıkıntılı yani istekli gitmiyor tutuyor.
Geri Bez baglasam onu da istemiyor çıkar diyor. Çekiştirip duruyor ve kuru oluyor yani bu aşamadan sonra beze de pek dönmek istemiyorum tutmayı öğrendi çünkü.
Teo nün kaka kitabi,cirt cirtli tuvalet egitimi kitabı var.onlara bakıyoruz okuyoruz.baska ne yapabilirim bilmiyorum.kaka gel8nce çok huzursuz oluyor 50 kere lazimliga oturup yapmadan kalkıyor küçük çişini de tutuyor o esnada.ama yaptıktan sonra küçük cistw hiç sıkıntı yaşamıyoruz normal gidip lazimliga oturuyor yapıyor.ilerlemeden kaka konusuna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfen 🌺