Cady Civilden sweatshirt eşofman pijama alanlar nasıl memnun musunuz? Özellikle eşofman ve sweatshirt leri nasıl ben genelde LCW dan alıyordum ama orda fiyatlar almış başını gidiyor. Cıvıl bir nebze daha uygun. Memnun musunuz cıvıl ürünlerinden?
SevgiOzd Cady bende civil den alıyorum ve daha uygun fiyat olarak kıyafetleride güzel. Lcwye göre kalıpları dar ama bence lcwde 9/12 giydiriyorum civil de 12/18
Roza49 Cady e bebeği tavsiye ederim hem kumaşları pamuk oluyor hemde daha tatlış modeller var civil sanki hep aynı modelleri çıkarıyor gibi ve kumaşları polyester oluyor dikkat ederseniz
TubaB Cady civil den beden olarak hep hüsran yaşıyorum, küçük kalıpları var en fazla 1-2 ay giydirebiliyprım
asmedomom Bir takim aldim simdiye kadar,kalitesi guzeldi ama cabuk kuculdu ya da bebegim hizli buyudu bilemiyorum, uzun sure giydiremedim.
Delald71 Cady uygun ama dikişleri açılıyor rengi soluyor. Ben hep oğluma civilden alıyordum uygun diye ama ben oğlumun kiyafetlerini temiz kullanıp ikinci çocuğuma saklamayı düşünüyorum o yüzden artık civilden almayacam lcden alacam biraz pahalı ama en azından saklayabilirim. Daha geçen hafta oğluma bi tulum aldım patikli gece üzerini örtmeyi sevmiyor uyurken giydireyim diye en üst düğme yeri söküldü bile kumaş bildiğin delindi 2 3 defa giydi sadece düşün
Duyulurum Cady civilde farklı markalarin ürünleri de oluyor kendi ürünleri de oluyor, bu yüzden kaliplari değişkenlik gösteriyor, kumaşı dikişi falan bence gayet iyi. Kayınvalidem alıyor oradan ogluma