Friends biz de 3 gün önce döndük tatilden, 14 aylık kızım . 5,5 saat gittik 5,5 saat döndük. Giderken daha iyiydi ama dönüş yolunda sadece 1 saat uyudu onun dışında telden çizgi film izleterek oyalamaya çalıştım hiç durmadı ağladı. Bazen çok ağlayınca boğazına bir şey kaçmış gibi ses çıkarıp kusuyor o yüzden de panikledim ağlamasın kusmasın diye ama gerçekten çok zor, ben 2 saatini arabaya kullanarak geçirdim gerisi eşimdeydi ama ikimizde de durmadı mola verdik biraz yürütüp yorulmasını sağlayamaya çalıştık sonra bir süre sakinleşti. Tatilde de sürekli ona baktık tabii ki, yok tuzlu kalmasın vücudu yanmasın yok ıslak oturmasın yok başına güneş geçmesin vs evdekinden daha çok yorulduk aslında tatilde çünkü evde en azından yürüyor vs. Tatilde yürütmeye çalışınca elini tutturmuyor insanların yanına gidiyor falan öyle uğraşması daha zordu hele ki yemek vakitlerinde mama sandalyesinde oyalamak da zordu ben gidiyorum sıraya giriyorum yiyecek alıyorum eşim gidiyor sonra alıyor vs yani sürekli bir zamanla yarış ve aman ağlamasın huzursuzlanmasın diye geçti. Biz yorulduk çok ama değdi çünkü çocuk farklı insanlar ve ortamlar gördü, şimdi kışa giriyoruz evde olacağız o yüzden gerek denize girmesi gerek farklı ortam gerekse yabancı insanlara alışması anlamında çok katkı sağladı ona 🌸