kirikkalp YAPMAAA -DUR ANNECİM -DÜŞECEKSIN -HAYIR OLMAZ -YANIMA GEL ÇOCUĞUM GEL ÖPEYİM GELL (içi kaynayan anneler beni anladı) 😄🥰 CIIISSSS Sizlerin? 😊
Hlalhlalhlal kirikkalp iyileri yazıyim ben😅 bazen sevgiden dolup taştığım anlarda aşkkkkk bahçesiiiiii sevdaaaa çiçeğiii diye bağırırım iki mahalle öteden duyulur 😀
beyzzsenturkk_ kirikkalp ahahah basliyim😂 • anneeeeeemm •ısırmaa annecim ısırma •ceset mi kemirdin kızım bu ne koku ( bez değişimi)😂 • kız saçımı bıraaaaağkkk •babası kılıklı •anaaann götünü yessin yesssiiinnn
ikiaslanannesi kirikkalp kurban olurum güzelliğine ölürüm sana ölürüm annen yoluna ölsün mü o zeytin gözlerine kurban olurum senin
bisenakillisinzaten kirikkalp -yapmaaa -bekle annecim geliyorum -olmazz -annecim bı sakin olur musun -canini yerim -gel öpüm 😁
ladydiana Anneemm Güzel çocuğum benim İyiki doğurmuşum annem seni Kalbimin sahibii Sari balım benim Annem senin bu ayaklarını yerim
Sclctn kirikkalp yapma annecim , kızıyorum bak , cııs 😀 iyiki doğurmuşum seni bak içime sokacam çok tatlısın ahahaah
Benisahtesevme2 kirikkalp Annemmmmm Bi öpücük Yavaşşşş Tehlikeli Seni çok seviyorum Evladıııımmmm Annenin aşkıııı O kadar çok ama en çok bunlarj😍
Tombikdonerartikcokpahali Annecim Yapma kızım Asel kardeşini ısırma Asel kardeşini rahat bırak Asel kardeşini ağlatma annecim Asel kardeşinin canı yaniyo annecim Aciyoo aciyooo yapma kızım Asel saçımı bırak kızım
ikiaslanannesi Tombikdonerartikcokpahali ya ben bu saç çekme olayı erkek bebeklerde oluyor sanıyordum kızlarda mi saç çekiyor 🤣🤣
Tombikdonerartikcokpahali ikiaslanannesi of hem de nasıl ya 🤣 bir tek erkekler de olduğunu senden duydum
ikiaslanannesi Tombikdonerartikcokpahali ya benim oğlum 11 aylık kimi görse direk saçına yapışıyor senin kız da öyle mi yoksa sadece senin saçını mı yoluyor 🤣
Tombikdonerartikcokpahali ikiaslanannesi sadece benim saçımı yoluyor. 2 yaşında birde kardeşi var 7 aylık ikisi birden giriyorlar saçıma 😁
atlassmoms kirikkalp •anneeeemm •köftemmm •ohh yaradana kurban😀 •saçımı bırak oğlum •e o cıss😂 •bi kerede ağlamadan uyu😂😂