printhelloworld raziyeduzenli 10 aylık bebeğim var bol bol su içmek dışında sütü arttıran bir şey yok bence
beyzacmvrc raziyeduzenli evet artırıyor Dereotu da yiyin bol bol yoğurda falan karıştır veya domates yağ limon dereotu salata gibi yiyin en En önemlisi bol su tahin helvası tahin pekmez de guzel süt yaosr Bulgur pilavı ve soğan da süt yapıyor eğer gazlı bir bebek değilse
Sinem61 raziyeduzenli kuru dut çayı için yazmaya gelmiştim zaten onu sormussunuz 😁 En hızlı o arttırıyor . Ben içip bir saat uyumustum uyandığımda göğsüm taşmıştı
Bal38 raziyeduzenli kız ben bestalk süt arttrıcı damlayi kullaniyorum 14 aylik oğlum bi gör sütüm nasl artti az kaldi bitsin tekrar alalim dedi eşim
Sinem61 Bal38 dut kurusunu marketlerde aktarlarda vs bulabilirsiniz evde kaynamış suya koyarak demliyorsunuz
Sinem61 raziyeduzenli yani ben devamlı yapmadım bazen sütüm çok azaliyordu o günlerde yapıyordum hemen artıyordu. Bir keresinde çayı içip bir saat uyumustum uyandığımda göğsüm taşmıştı. Tabi uyku da fayda etmiştir
Yigidoannesii raziyeduzenli bulgur pilavını soğanla yapın yanına dereotlu bir cacık ; incir , boza , irmik helvası, tahin pekmez, kuru üzüm , komposto tabi bunları yaparken ten temasını da unutmayın 💚
nakdeniz92 Ben hepsini denedim bulgur, dereotu, tahin helvası ,tahin, malt içecek, kuru dut çayı, kuruyemiş, günde 3-4 litre süt, protein ve takviye Omega 3 evet faydası var ama bestlaktan gördüğüm etkiyi hiç birinden görmedim
Senaefe raziyeduzenli ay bende sut artırıcı ne varsa kullanmak istiyorum rezene çayı bende biraz baş ağrısı yaptı ya neden oldu bilmiyorum yada bana mı öyle geldi